vineri, 21 iunie 2013

Asigurati protectia muncii pentru un mediu de lucru mai sigur

Pentru ca mediul in care lucreaza angajatii dumneavoastra sa fie unul cat mai sigur si cat mai comod sporindu-le astfel si randamentul, este de preferat sa asigurati protectia muncii care dupa cum veti vedea nu i protejeaza numai pe ei ci si pe dumneavoastra in calitate de angajator.

Protectia muncii informeaza angajatul cu privire la indatoririle sale, restrictiile la care este supus pentru a i se proteja sanatatea precum si riscurile ce le implica munca prestata (accidente de munca, boli surventite in urma muncii cu anumite substante sau in anumite medii). In cazul evenimentelor neplacute persoanelor bolnave sau accidentate la locul de munca li se asigura tratament si recuperare.

In ceea ce priveste angajatorul protectia muncii il obliga sa ofere conditii bune de munca. Cu cat conditiile respecta anumite norme, cu atat sansele de accidentare scad iar posibilitatile pierderilor financiare ca urmare a despagubirilor deasemenea.

Aduse la cunostinta tuturor, normele de protectie a muncii au cas cop transformarea locului in care lucrati intr unul confortabil si sigur.

Pentru mai multe detalii depsre acest serviciu contactati un specialist in domeniu.
Protectia muncii si medicina muncii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu