vineri, 7 iunie 2013

Cum poti mentine biroul mai curat?

Surprinzator, chiar daca lucrati la birou o sa observati faptul ca unghiile si mainile se murdaresc destul de des. Este din cauza prafului ce se aduna pe birou de la o zi al alta si in tastatura chiar daca este folosita atat de des. Pentru ca biroul sa fie cat mai curat acesta trebuie sters de praf zilnic pe alocuri cu o carpa sau un servetel umed si din cand in cand degresat.

Ca sa va fie usor, ar trebui sa aveti un birou cat mai liber deoarece daca este incarcat cu maruntisuri este mai complicat sa le dati la o parte mereu si sa stergeti, plus ca si ele atrag praful.

Spalarea si degresarea biroului, in conditiile in care acesta nu este din lemn pentru a fi atacata suprafata sa, se face cu un detergent fara clatire pentru uz general pentru a curata in profunzime. Acesta nu numai curata si degreseaza suprafata, dar indeparteaza si urmele de pix sau marker. Cu cat sunt mai putine lucruri pe birou si aveti substantele necesare intretinerii o sa vedeti ca este mult mai usor sa mentineti locul curat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu