vineri, 11 octombrie 2013

Cazare in Bucuresti pentru meciurile Stelei

Vin meciurile Stelei din Liga Campionilor...astfel daca esti suporter adevarat si nu concepi sa ratezi meciurile cu Basel sau Shalke, dar vii de departe, solutia cea mai buna de cazare dar sa te si odihnesti dupa meci este Ave hotel.

Este un hotel foarte eficient din Bucuresti care are preturi pentru un hotel de 3 stele dar nivelul de dotari este asemanator cu un hotel 4 stele. 

Preturile percepute sunt foarte bune astfel raportul calitate pret este unul optim face ca Ave hotel sa fie unul dintre cele mai avantajoase locuri de cazare din Bucuresti.

Fiind situat aproape de centru, acolo unde exista nenumarate oportunitati de distractie, puteti alege sa sarbatoriti victoriile Stelei in una din cafenelele sau restaurantele de pe strazile renumite ca strada Lipscani, strada Franceza, strada Nicolae Tonitza, strada Smardan, strada Doamnei, strada Stravopoleus, strada Ion Ghica, Pasajul Macca - Villacrosse care sunt foarte aproape de hotelul Ave Bucuresti. Pe aceste strazi este imposibil sa nu gasiti un loc in care sa va simtiti bine, sa beti un vin bun sau o bere. Va puteti intoarce pe jos la locul de cazare, hotelul Ave fiind foarte aproape de centrul vechi.


Vizualizare hartă mărită
La Ave hotel puteti alege una din camerele Single Luxury, Double Luxury, Studio Deluxe, V.I.P. Room ori unul din apartamentele Intim sau Family. Confortul camerelor acestora este renumit printre clientii nostri fideli astfel acestia de fiecare data cand vin in Bucuresti aleg sa se cazeze la Ave hotel.

Daca nu sunteti inca convinsi de avantajele de cazare pe care o sa le intalniti la Ave Hotel va invitam sa urmariti recenziile reale date de oaspetii nostri, galeria foto sau video de pe site-ul www.avehotel.ro.

Trup si suflet pentru Steaua Bucuresti!

Sarbatoriti victoriile echipei dumneavoastre preferate alaturi de Ave Hotel !